Hvorfor skal jeg oprette et abonnement?

At få drømmejobbet kan godt tage tid og kræve tålmodighed. Med et abonnement hos Employment Care er der ingen binding andet end for den periode, du vælger dit abonnement. Det betyder, at den dag du får drømmejobbet, så opsiger du blot abonnementet og det vil automatisk stoppe ved periodens udløb. Udløbsdatoen vil fremgå på dit Dashboard. Vil du derimod løbende søge nye jobs, så kan du vælge en længere abonnementsperiode og dermed spare penge. Det er fleksibelt og nemt.

Hvordan opretter jeg en konto?

Uanset om du vælger vores gratis Basis abonnement eller vores Premium abonnement, så skal du oprette en konto. Du skal klikke på den udvalgte abonnementspakke for at oprette din konto. Tryk på ”opret konto” og skriv dit navn, din e-mail og en selvvalgt adgangskode. Du skal desuden læse og acceptere vores betingelser ved at sætte flueben i boksen.

Bekræft din mail. Du modtager en mail fra Employment Care i din indbakke. Den kan i sjældne tilfælde ende i spam filteret, så tjek det, hvis den ikke kommer med det samme. Mailen indeholder et link til at bekræfte din mail. På den måde er vi sikre på at der er en rigtig person bag e-mailadressen. Herefter kan du logge ind med din mail og din adgangskode.

Hvordan logger jeg på?

Når du først har oprettet din konto, skal du blot trykke på ”log på” i højre hjørne øverst i dit skærmbillede. Herefter taster du din e-mail og din adgangskode. Herefter kommer du direkte til dit Dashboard, hvor du kan se tidligere gemte ansøgninger og cv’er, ligesom du kan oprette nye.

Hvordan ændrer jeg teksten i min ansøgning?

Din ansøgning er opdelt i 5 sektioner:

  • Overskrift

  • Tiltale

  • Indledning

  • Kompetenceafsnit

  • Afslutning

Hvis du vil ændre i din tekst, skal du klikke på det felt du vil ændre. Eksempelvis vil du gerne ændre overskriften, da du ikke synes den passer til dig. Klik på Overskrift og et nyt skærmbillede kommer op. Her kan du se andre eksempler på overskrifter du kan klikke ind ved at rydde den oprindelige tekst. Du kan også klikke i selve tekstfeltet og nu kan du selv skrive præcis, det du gerne vil.

Hvordan ændrer jeg teksten i mit cv?

For Basis abonnementet kan du vælge mellem et mindre udvalg af profiltekster og for Premium abonnenter kan der vælges mellem et større udvalg af profiltekster samt sætninger, der kan sættes direkte i cv’et under erhvervserfaring.

I begge tilfælde gælder, at du ved at klikke på Tilføj profilbeskrivelse, åbner sig et nyt skærmbillede. Her kan du klikke på den profession, der passer bedst til dig eller til det job du søger, og få konkrete eksempler op på profiltekster. Hvis du ønsker at tilføje ydereligere eller ændre i teksten, kan blot klikke på selv beskrivelsen, og din du vil nu kunne rette, slette eller tilføje præcis det du vil.

For din erfaringssætninger er princippet det samme. Du kan både vælge erfaringer fra de forslag, der kommer op, men ved at klikke ind i selve beskrivelsesbilledet, kan du tilføje dine egne. Du kan også vælge at indsætte punktopstilling, hvis du synes det ser pænere ud i dit cv.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

For at opsige dit abonnement skal du blot klikke på ”Opsig abonnement” i dit Dashboard. Der vil herefter fremgå en udløbsdato, der afspejler abonnementsperioden. Efter abonnementsperiodens udløb, vil du stadig have din konto og kunne tilgå dine dokumenter, men du vil ikke længere kunne redigere og oprette ansøgninger. Dine cv’er vil kun kunne rettes med de funktioner, der ligger i den gratis version.

Har du andre spørgsmål så tøv ikke med at skrive til os på contact@employmentcare.io