Om Employment Care

Vi brænder for at hjælpe ledige i job

Siden 2006 har Employment Care arbejdet for at gøre det lettere for jobsøgende at få job. Vi har solid indsigt i arbejdsmarkedet, vi har stor erfaring med at rådgive jobsøgende, og vi forstår, hvilke udfordringer denjobsøgende møder.

img
img

Digital outplacement

I 2021 har vi gjort processen digital. Vi synes nemlig det skal være tilgængeligt for ALLE uanset titel eller rangering. Vores Stepguide er et dansk udviklet og unikt værktøj, der sikkert guider den enkelte igennem de overvejelser, der er forbundet med at være uden job. Vores fokus er at gøre ansøgningsprocessen overskuelig og øge ansøgerens chance for nyt job med gennemarbejdede ansøgninger og cv’er i høj kvalitet. Det gavner ansøgeren og det gavner virksomhederne.

Sådan gør vi en forskel

Employment Care er en professionel samarbejdspartner for både den jobsøgende, virksomhederne og kommuner. Vores prisvenlige løsning gør vi det muligt for de fleste at yde professionel hjælp via vores Stepguide. Det gør vi dels igennem de 10 steps der guider den ledige igennem vejen til nyt job med øvelser, tips og tricks og ikke mindst værktøjer, der hjælper med kompetenceafklaring, overblik, velformulerede ansøgninger og professionelt udformet cv og dels via vores servicekatalog til lederen, der skal afskedige. Vores digitale outplacement forløb giver lederen adgang til tjeklister, opsigelsestemplates, cases og guides til den gode opsigelser. Det giver ro i maven for alle parter.

img
Vores logo symboliserer en person der vokser og udvikle sig i processen. Det er en helt central faktor i alt vi tilbyder med vores digitale outplacement løsning.